Shuffleboard/ curling 2-i-1

449,00

Spillet til familien eller vennerne der elsker leg og konkurrence.

Spil fra Nordic Games

Model/varenr.: 1720
Lager: Kun få stk. tilbage

Shuffleboard fra NORDIC GAMES er et meget underholdende spil der kan spilles med venner og familie. Spillepladen er vendbar og har det populære shuffleboard på den ene side og curling på den anden.

På shuffleboard spillepladen gælder det om at score point ved at glide sine pucks ned i pointområder i den modsatte ende af spillepladen. Jo højere tal, des flere point. Det er tilladt skyde modstandernes pucks ud af pointzonen og ned i graven. Når begge hold har curlet alle deres pucks, tælles point. Der spilles til 15 point.

Ved curling curler en fra hvert hold på skift en brik tættest mod det modsatte hus (Huset er cirklerne i hver ende af spillepladen). Når begge hold har curlet alle deres brikker, tælles point. Her er det også tilladt at skyde modstandernes pucks ud af pointzonen og ned i graven. Det hold som har flest point efter 8 runder vinder.

2-i-1 shuffleboard og curling spillepladerne er lavet i krydsfiner og har en lakeret spilleflade som giver det bedste glid. Det er ikke nødvendigt med sand eller voks som man kender det fra de store professionelle shuffleboards: Det er lige til at gå i gang med at spille!
 
Der medfølger i 4 røde og 4 blå pucks.

Størrelse: 115 x 34 cm
Materiale: Lakeret krydsfiner
Vendbar spilleplade: Shuffleboard og curling
Medfølger 4 røde og 4 blå pucks
Vægt: 5,2 kg
Antal spillere: 2-4

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer