Pigsko/såler str. L 41-48

Populær
225,00

Prisen er inklusiv forsendelse. Bruger du 41 damestøvle skal du vælge medium og er det 41 herrestøvle skal du vælge large. Sålerne er af sort naturgummi og holder i flere sæsonner hvis du passer på dem. Lad ikke sålerne stå i stræk, da det kan gøre dem slappe. Når vinteren er slut, lægges sålerne mørkt og køligt - så holder de sig elastiske. Når vinteren og sneen er over os er det godt at kunne stå godt fast i det glatte føre.

Model/varenr.: 139
Lager: Kun få stk. tilbage

Stå fast når det er glat føre. Når man er gravid eller bærer sin baby er det særlig vigtigt at man ikke falder pga. glat føre. Disse praktiske pigsåler er lige til at montere under dine sko/støvler.

Beskrivelse:

Paravan pigsåler, har i mange år har været kendt i både Sverige, Finland og naturligvis Norge. Bag Paravan Pigsåler ligger mange års afprøvning og produktudvikling. Kvaliteten er helt i top og sålerne er CE-certificerede. I Norge er pigsåler sikkerhedsudstyr og derfor kræves CE certicate, der sikrer at sålerne lever op til de strengeste sikkerhedskrav. Der findes billige såler, men da det handler om din sikkerhed, skal du tjekke om de er CE certificerede.

Piggene der er afrundede og fremstillet i specialhærdet stål, har en størrelse og udformning, der sikrer et stabilt vejgreb under alle isglatte forhold. De er monteret i en ekstra kraftig gummisål af meget høj kvalitet, så den tåler lang tids brug.

Piggene er indstøbt i en stabiliserende skive, der sidder godt fast på sålen. Pigsålen sidder godt fast på sko eller støvle, så du er sikret bedst muligt i glat føre. Det kan være en fordel at binde en snor eller rem op over vristen, hvis du bruger gummistøvler eller gå meget på trapper for at sikre at sålen bliver på foden. Der findes remme specielt til formålet, men en alm. snor kan også gøre det.

Opbevar pigsålerne på et mørkt og køligt sted og undgå at de står i stræk - dvs. de skal tages af sko eller støvler, når de ikke er i brug.

Leveres i en smudstæt pose - lige til at putte i lommen.

Fremstillet af sort vejrbestadig, giftfri naturgummi med pigge i hærdet stål.
CE-certificeret i EU. CE-certificate 99188S05

Vigtigt:
Stræk sålen nogle gange, inden du sætter den på.
Den smalle del med de kraftige pigge skal godt op om tåen på fodtøjet, og den brede del op om hælen.
Brug ikke sålen til større sko end den er beregnet til, da den ellers kan gå i stykker.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: